Eladó lakások házak
Szakember portál - Szakember kereső Szakember adatbázis

Ingyenes regisztráció vállalkozásoknak, cégeknek és szakembereknek
Felújít?.. Átalakít?.. Építkezik?.. Keressen nálunk vállalkozókat !
Barter-Üzlet... üzleti ajánlatok, barterajánlatok felvitele !

Saját felület
Felhasználónév

Jelszó:


Regisztráció Elfelejtett jelszó
Cégregisztráció Üzleti ajánlat felvitel
Szakember kereső

Regisztrált adatok védelme

Ahhoz, hogy webhelyünk megfelelően üzemeljen, elengedhetetlen, hogy vállalkozóink és szakembereink adatait felvegyük adatbázisunkba, melyek egy részét, vagy összességét az érdeklődők számára kiadjuk.
Webhelyünk fromátuma és funkciója pontosan ezt a típusú információgyűjtést és áramlást takarja, ezért általánosságban, a szakemberek és vállalkozások által felvitt adatokat publikussá kell, hogy tegyük azok számára, akik ezután érdeklődnek.

 

Mindezeket figyelembe véve, a webhelyünkre regisztráló válallkozás, cég, ill magánszemély, a regisztrációval egyben beleegyezik a felvitt adatok publikussá tételébe és körültekintően jár el ezzel kapcsolatban.
A regisztráló nyilatkozik arról, hogy kizárólag olyan privát információkat ad meg számunkra, ami a késöbbiekben nem okoz neki eszmei és/vagy anyagi hátrányt..

 

Társaságunk nyilatkozik arról, hogy az adatbázisba bekerült vállalkozói adatokat, csak szükséges mértékben használja fel, az ide vonatkozó adatvédelmi jogszabályokat, törvényrendelkezéseket figyelembe véve, betartva, továbbá az Ön rendelkezésének megfelelően kezelik, azokat harmadik féllel nem osztják meg és semmilyen körülmények közt nem adják át sem kérésre, sem rendelkezésre.

A felvitt adatok megváltoztatására és törlésére, a regisztrálót teljes joggal ruházzuk fel és biztosítjuk számára azt a webfelületet, melyen ezt a lehetőséget gyakorolni tudja.

 

szakember.top TEAM

Szerzöi jogállás

A szakember.top.hu webhelyen található adatok, információk, képek és általánosságban minden, a szakember.top TEAM tulajdona, mely meghatározást törvény védi, illetve törlése, másolása, terjesztése, módosítása nem megengedett és jogszabályi törvénye ütköző.
A webhelyen lévő információk felhasználása, vagy további publikálása a "szakember.top TEAM" társasággal szemben, anyagi károkkal párusulhat, ezért felhívjuk figyelmét, hogy a fentiekben leírt tevékenység, vagy azokat sértő használat, szerzői jogi, polgári jogi és büntetőjogi következményekkel járhat.

szakember.top TEAM

Reklámfelület Hogy hírdethet itt?

GIPSZKARTON
SZERELÉS


Szuper funkciókkal, ahol minden mozzanatot megfigyelhet..
TÁRSTALÁLÓ

REM Trade Hungary
Gps nyomkövetők
WebTárhely Már évi 5400-Ft-tól
1db ajándék domain-al
CPanel és Interworx host Domain regisztráció

Csodás festmények
Galériája

tfone mobilszolgáltató hüségidő nélkül
tFONE mobilszolgáltató, hűségidő nélküli tarifacsomagok 0-FT percdíj és 0-FT sms költséggel.


Pszichiáter GPS nyomkövetők


Honlapreklám Hogy hírdethet itt?
Látogatás adatok
Hírlevél kezelés
Copyright © 2010 Szakember top TEAM All Rights Reserved : PHP top design
Simple Red Home